Stránka se načítá...

Napište, co hledáte

Byt

Veleslavínský byt – XTOPIX

Share

xtopix 01Centrálně situovaná vstupní hala dělí dispozici bytu na část klidovou (ložnice) a část společenskou (obývací pokoj propojený s kuchyní). K umocnění jednoznačné orientace v prostoru je přistoupeno k odbourání zdi mezi kuchyní a halou. Tento krok přispívá k jasné přehlednosti a čitelnosti vlastního provozu.

Oddělení vstupní a pobytové části bytu je následně pouze naznačeno nábytkovým modulem, jenž svým členitým tvarem částečně kopíruje původní stopu dělící příčky.

K dosažení maximální světlosti hluboké dispozice bytu záměrně dochází k barevnému oproštění. Podklad světlých odstínů zprostředkovává kontrast tyrkysových akcentů, jimž dominuje knihovna vsazená na pozadí nástěnné malby odkazující se na střípky z paměti klientky.  

 

[widgetkit id=461] 

(Zdroj: XTOPIX, foto: Ondřej Tylčer) 

Čtěte dále